Sunshine baby

Lördag.. Ja, fika och lite tvätt fick det bli idag. Fika är i och för sig inget som är ovanligt nu för tiden, men tvätt blir allt mer ovanligare i min vardag. Av någon anledning skjuter jag upp allt som har med tvätt att göra tills tvättkorgen är så full så jag knappt kan lyfta den. Knepigt det där. Men idag fick jag iallafall tummen ur och steg ur sängen redan 09.00 och började tvätta, jodå! Duktig kan jag allt vara om bara viljan är med! Efter någon timmes tvättning var det bara att hoppa in i bilen och rulla iväg till Holgers där det fick bli en köpp kaffe och lite snack, mys som alltid! 

Nu då? Disney Channel står på och jag har precis smällt i mig en tallrik med pastasallad.. Ikväll ska vi till Monkibäng för lite matlagning och allmänt mys. Men tills dess ska jag nog försöka sysselsätta mig med att måla naglarna, färga håret eller något annat roligt.. Eller kanske rent av ta en promenad ner till mor? Det är ju trots allt inte allt för ofta man ser det ansiktet. Min kära mamma. 


Mmmmh!

Igår var det en bra idag, för igår var min tremännig Linnea i Säffel och hälsade på. Det var mys! Vi luktade till oss fika så vi placerade oss på Holgers i några timmar, allt som har hänt var ju tvunget att tas igen. När vi sen fick lite träsmak i röven så drog vi vidare till bowling och Linnea fick den revansch hon ville. SEN, fick det bli en romantisk middag på Bella Rosa och oj oj oj vad go deras pasta carbonara är. Den rekommenderar jag! Line kom inramlandes efter en stund och sen var det bara att låta skitsnacket flöda. Exakt så som det ska vara!

Kvällen bestod inte av så värst mycket, solade med Linepine och sen slog vi ner våra bakdelar i hennes soffa framför IDOL och Kungarna av Tylösand. Verkar bara vara jag som tycker den serien är och kommer förbli en guldserie. Dock har de ju tagit allt efter Jersey Shore men det gör inget för personerna i Sverige är ju myyycket roligare. Sjuka människor det finns, men underhållande kan man ju inte komma ifrån att det är iallafall.

Idag är det torsdag vilket betyder att dagen bjuder på ett besök till Herrgårdsgymnasiet, där vi ska sitta och sörpla i oss kaffe på torget, kika in folk och skvallra med/om lärare. Så som det brukade vara, för bara några månader sen. Vad dagen sen bjuder på, ja det vet man aldrig... Är man arbetslös som jag så har man inte så mycket planer.
Har jag nämnt att det arbetslösa livet är rätt tråkigt?



Tisdag

Idag har det hänt lite saker i det arbetslösa livet, inte överdrivet mycket saker men en liten tur till Charlestown fick det iallafall bli. Kompanjonen Svanlind blev med och det som stod på schemat var att ta en fika med en utav hennes gamla klasskompisar, mycket trevligt! Vi placerade våra arslen på Wayne's coffee, satt och sörplade på varsin kaffe medans vi spanade in ett gäng färjestadspelare. Efter någon timmes skvaller och skitsnack tog vi pärlan hemåt igen och här sitter jag. Har precis smällt i mig stekt ägg med lite pasta, ganska konstigt kombo men det slank ner! Om några timmar trillar lite tjejer in för en myskväll med Idol och Miss Segret Agent 2, men innan dess ska jag sätta på kaffekokaren, dricka några köppar, söka lite jobb och städa inför morgondagen :) 

Så har min mycket intressanta tisdag sett ut.



Arbetslös Carro, yiiha!

Ok, det arbetslösa livet suger rätt så hårt just nu. Att gå och vänta på att få höra något från grannlandet börjar bli rätt så långtråkigt. Plånboken börjar sakta men säkert sjunka ihop och jag TÄNKER INTE ta pengar från mitt resekonto. Har fått en tid på Lindbacken sen jag slutade i somras, fick komma tillbaka och jobba ett 16-21 pass i torsdags och det var härligt att komma tillbaka i mina rosa foppatofflor i några timmar. Men en tid på en månad, nja det klarar man sig inte så mycket på.

Nya tag får det bli, Oslo igen kanske? Helmysig stad det där. Jodå, småstadstjejen som går vilse i Åmål gillar Oslo. Inte illa pinkat det! 



RSS 2.0