Blåbärrepaj

Ok, imorgon görs absolut sista dagen på Lindbacken, Attendo Care. Gissa om jag kommer sakna det stället! Alla underbara brukare och personal, fiifan. Men, för att inte tänka så mycket på att man gör sista dagen imorgon har jag bakat två blåbärspajer, laddat kaffekokaren med jädra massa kaffe och bjudit hit mina bästa solstrålar på lite fika och även kanske lite skvaller om så finns. Gott va!

Ja, som sagt; livet leker!

augusti månad and i'm still alive!

I'm alive, mer eller mindre iallafall! Livet leker och jag är inom en snar framtid arbetslös. Sommaren har spenderats på Lindbacken där jag har jobbat med att ta hand om och hjälpa människor med all den hjälp de behöver för att klara av sin vardag, och jag stortrivs! Både personal och boende är så goa, kommer sakna dem som tusan när jag nästa fredag gör min sista dag. Lalala..
Vad händer mer? Jo, jobbsökande i Norge är på full rulle för mig och min kompanjon Rebecca Svanelind. En del av brudgänget flyttar till Karlstad för att bli vuxna och börja på universitet till hösten, andra fortsätter i arbetslivet och andra går tillbaka till Herrgårn för att påbörja sitt sista år (AVUNDSJUK). Universitet och sånt är inte Lindgren riktigt redo för ännu så det får bli arbete och resor för hennes del först och främst. Thailand med morbror och morbrors fru är inplanerad, i en hel fuckin' månad, gott va? Då behövs ju naturligtvis ett jobb, ett ganska bra jobb, ett jobb i Norge, typ. Tacka Gud för kontakter!

Nå, så mycket mer än det händer nog inte just nu. Jobb, kalas, gött umgänge, resor.. Kan man klaga? Inte jag inte :) 




RSS 2.0