Iiih!

Enligt min nedräknare här på datorn är det 33 dagar kvar tills vi åker till Turkiet. En veckas sol, bad och fest.. Och när man kommer hem börjar STUDENTveckan.

livet leker

Jävla fin sol.

Äntligen kan man ta filten, kaffetermosen och bullpåsen ut i solen utan att frysa häcken av sig och som jag längtat! Ska aldrig mer klaga på värmen, inte ens i sommar när vi ligger och pressar på Duse och det är 27 + grader. Inte ens då!
Eller.. Jag ska försöka iallafall.

Freaky Friday

Lovet är här, igen. Påsklov den här gången. Det sägs att efter detta lovet kommer allt gå nedför, dagarna kommer gå upp i rök och ett två tre står vi där med våra resväskor och väntar intensivt på att flyget till Turkiet ska komma. Åh, idag är det prick 57 dagar (jag har nedräkning sörni), det är ju inte alls långt kvar!! För att inte prata om studenten! Igår stod det på nedräkningsplakatet att det bara var 44 skoldagar kvar till studenten. 44 dagar, det är ju ingenting! 

Men, nu ska vi ta en dag i taget. I dag är det långfredagen vilket betyder Freaky Friday goes Asia! Skoj va? Inte nog med det, vi ska även ha födelsedagskalas för vår Johanna som fyllde hela 19 vårar i tisdags. Kanske inte någon speciell ålder, men alla åldrar ska firas med vin dans och ståhej, naturligtvis! 


Grattis min pärla!

RSS 2.0