Bra skit.



Mycket bra helg, vad kan man mer säga?

Helg!

Fredag!
Hör ni det underbart vackra ordet? Nu kan man pusta ut, andas och känna att man lever innan helsiket börjar på måndag igen. Men faktiskt så har den här veckan (som alla andra veckor) gått supersnabbt, allting rullar på som det ska. Eller vissa saker iallafall,  visst finns det saker som ligger och gror och samlar damm. Som exempelvis filmanalysen från 2an.. He he... Lena påminner varje gång men likförbannat lyckas man lägga allt svenskaarbete i en hög som man inte tittar på allt för ofta eller rent av glömmer bort att den finns. Konstigt att just svenska ska vara det utsatta ämnet. Så är det, något ämne får det vara och av en slump blev det Lenas ämne.

Nu är det iallafall helg och ikväll ska vi fira Linnea som igår fyllde hela 19 ljuvliga år. Ikväll är det även Frikey Friday på Harrys och temat den här gången är Piratutklädsel. Måste säga att jag ser fram emot kvällen, samtidigt som jag önskar att man kunde dela på sig när dagar som den här kommer; då två kompisar har födelsedagskalas samma kväll. Allas vår Bobe fyller nämligen 20 år idag och ska ha ett hejdundrandes kalas i Värmlands storstad, Karlstad. Hade varit superduper roligt att åka dit men som sagt, man kan ju inte dela på sig oavsett hur mycket man hade velat. 

Resten av helgen ska det enbart slappas! Morgondagen bjuder på film hela dagen/kvällen med brudgänget och på söndagen bär det av till grannkommun för att kika in Sifhälla när de ska spela i Tössecupen. Låter som en bra helg i mina öron!

Bra avslut på veckan!

Hm, söndag.. Söndagsångest. Imorgon börjar en ny vecka med nya prov, inlämningar och läxor. Men samtidigt börjar det en ny vecka som kommer föra oss ännu närmre studenten.
Den här söndagen kommer faktiskt inte vara så pjåkig ändå, nämligen dubbeldos av Joel Kinnaman idag! I eftermiddag ska Snabba Cash ses och som jag längtat efter att se den filmen! Inte nog med det, utan ikväll sänds ju Johan Falk också! Halelulja.

Innan det är dags att packa ihop sig i mammas golf och bege sig till Karlstad biograf ska jag plugga, sola och laga middag till mig själv. Jappjapp, jag ska laga mat! Dock vet jag inte vad det blir för mat men känner jag mig själv rätt blir det mackaroner och falukorv. Snabbt att laga och går snabbt ner i kistan, bra käk! 

Nu ska jag brumma iväg till solariumet och som ett avslut på detta inlägget får ni en stor dos av ingen annan än en likblek Lindgren!

Frank Wagner




Joel Kinnaman är nya Brad Pitt, nya Cristiano Ronaldo!
Stadig 1a på listan om Sexigaste männen just nu, utan tvekan.

!


Så här kul kan man ha när man går på gymnasiet!

Some might say




Vintern är vackert, men nu får det vara nog. Jag vill ha vår, sommar och värme! Slippa alla tjocka fula vinterkläder. Helst redan imorgon. Tänk vilken chock man skulle få om man vaknar upp imorgon och all snö är borta, allt har förvandlats till rinnande vatten och man ser asfalten igen. Jag skulle sprudla av lycka, medan säkert flera andra skulle svära åt det förbannade slasket. Jag däremot, jag skulle le resten av dagen. Bort snö!


Soppa a lá Carro

Jag ångrar nog det där jag skrev igår lite grann. Jag är inte alls redo för att börja skolan på måndag! Min förbaskade förkylning blir inte bättre och nu har det gått upp i bihålorna, ännu en gång. Jag har inte tid med det här, det gör så ont och det tar på krafterna. 

Idag har jag iallafall varit nere hos min kära moder på mångatan. Vi har lagat mat tillsammans, som jag fick ta med mig hem, så nu har jag mat i flera veckor framåt. Maten vi lagade kallas "sjukhussoppan". En soppa som endast består av rotfrukter, smarrig som tusan och nyttig! Har en hel gryta med soppa på spisen i köket, så nu har jag något att bjuda flickorna på när de kommer på besök och är hungriga. Bra va? 

Resten av den här lördagen ska jag spendera hemma, i min soffa framför tvn. Mamma säger att jag inte ska gå ut något mer idag, utan att jag helst ska koka upp röhett vatten i en gryta och lägga huvudet med en handduk över och ligga inne, så det "rensar kanalerna". Sjukhuset gör ju ingenting åt saken, förrän man fått feber och blivit riktigt sjuk. Räcker det inte med att man har så jädra ont så det känns som att någon drar ut hjärnan genom näsan och bihålorna? Ipren är bra mot sån här skit har jag hört, får la testa. 





Drömmarns dötter.

Jahaja, då var snart detta kalla lovet över. På ett vis ska det bli skönt att komma igång igen. Komma igång med alla rutiner och annat.  Men naturligtvis är det skönt att vara ledig också, bara strosa runt i myskläder hela dagen medan termostaten står på 23- utomhus. Nej, efter flera veckors ledighet i den här kylan ska det faktiskt bli skönt att komma tillbaka till skolan och alla rutiner. Skolmaten och kaffet på torget, fina grejer det!

Och förhoppningsvis går veckorna lika snabbt nu som tidigare, så den 30 maj snart kommer smygandes och sen även 11 juni. Hoho, enda jag tänker på typ.. Fast just nu är det resan till Turkiet som ekar mest i mitt huvud. Tanken på värme, sol&bad. Gud vad jag längtar. Det som jag nog längtar allra mest till, det är nog att få spendera den här veckan med sol&bad tillsammans med mina absoluta favoriter. Bara tanken på det ger mig ett stort leende på läpparna. 

Nu ska jag avsluta den här fredagen med några avsnitt av Full frys och sen drömma mig bort att jag ligger på en solsäng på stranden i Turklandet.

HA!

Okej, vem försökte jag lura? Inte en chans i världen att jag skulle bli färdig med allt det där. Jag har just skickat in samhällsuppgiften till Kristin, som tog ungefär 2 timmar att göra. Jävlar vad jag satt och kliade mig i huvudet, gnuggade mig i ögonen och försöka luska ut hur man skulle skriva skiten. Tillslut kom jag fram till något bra (gissade mig fram) och skrev något. Nu sitter jag med historia redovisningen, fattar nada och får snart ett utbrott. Hur fan ska man kunna skriva om en gubbe som det inte ens finns någon fakta om? Agamemnon. Ni hör ju själva hur tråkigt det låter. Jag tror jag snart ger upp, det börjar mörkna utanför fönstret och likaså innanför fönstret. 

Tur att det är en dag imorgon också, då kanske man skulle försöka ge sig på filmanalysen och bokredovisningen.. Fast det är klart, så låter det idag. Hur låter det imorgon? Troligtvis mycket annorlunda. 


Pluggis!

Jag pluggar!!
Det är helt jäkla otroligt, jag trodde aldrig att jag skulle få något gjort under detta lovet. Imorse (eller för en timme sen) när jag gick upp så insåg jag att jag nog måste göra något åt den högen som ligger på bordet i vardagsrummet. Kristin får nog spader på mig om jag inte lämnat in inlämningen om kommunismens fall till henne innan skolan börjar igen. Och Lena, där har jag två filmanalyser att göra, men ni kan aldrig gissa vad jag hittade. Den ena filmanalysen är sen i 2an på "En riddares historia" och jag visste med mig, någonstans där bak i skallen, att jag hade gjort den men inte lämnat in. Och visst fan hade jag rätt, här låg den bland mina Sv.B mappar och väntade på att bli upptäckt. Nu kommer Lena bli glad. Bara en filmanalys kvar, plus en bokredovisning då.. Och historia C redovnisning också, den får jag ju bara inte glömma. 

Detta ska jag försöka bli klar med idag, om jag så ska behöva sitta hela dagen! Jag vet att jag garanterat kommer ge upp om något inte blir som jag vill, men det kommer inte chocka mig isådana fall. Jag hatar att plugga när jag inte vet hur jag ska göra eller vad jag ska skriva om. Så kommer jag till den punkten idag, kommer mina böcker troligtvis ligga ute bland de stora snöhögarna sen. Sånt har jag inte tålamod till, inte idag. Egentligen ingen dag men absolut inte idag. 



Mor&dotterdag.

Idag har jag och min mamma haft mor&dotterdag i Karlstad. Mor&dotter dag innebär oftast shopping för vår del och det gjorde det även idag. Jag hittade mig lite nytt på rean trots att det mesta var urplockat, men lite fynd gjorde jag allt. Det bästa köpet var nog Olbas Inhalator från apoteket. Ni vet en sån där vit avlång sak som man stoppar in i näsan för att det ska "lätta på trycket" när man är förkyld. Vilken underbar uppfinning måste jag säga! Har inte sovit en blund på hela natten på grund av den förbaskade näsan som gjorde att jag inte kunde andas som folk, men bara några sekunder efter att jag stoppat in denna vita sak, släppte trycket i näsan och jag hörde hallelujakören sjunga! De två näst bästa köpen var bootsen från Skopunkten och herrskjortan från Jack&Jones. I löööve it.


Välkomnar 2010 med snor.

Jahapidilihopp, nya året är här och jag börjar det med en dunderförkylning! Jag kan inte säga annat än; Vart fan har mitt immunförsvar tagit vägen?! Så många gånger som jag varit sjuk efter svininfluensasprutan, brukar jag normalt inte vara på ett helt år. Nu rinner snoret igen, ögonen är sprängröda och febern gör att jag svettas, fryser, svettas, fryser. Inatt låg jag påpälsad med mjukisdress, sockar och morgonrock under täcket. Frös i ca 10 minuter sen rann svetten längst ryggen. Jag känner inte igen mig själv!

Anledningen till denna hemska förkylning är troligtvis mina kläder på nyårsafton. Jag tänker ibland inte längre än vad näsan räcker. Skinnjacka, tunna strumpbyxor och kjol när det är 15 minus grader? Inte smart tänkt där. Efter att ha varit ute och skjutit raketer runt 12 slaget var mina händer som istappar, jag skulle lätt kunna bryta av fingrarna utan att det skulle kännas, så bedövade var dem. Så, förkylningen kom nog som på beställning den här gången. Numera ligger jag inne, nyser ikapp med mig själv och häver thé. Smarrig start på 2010! 



RSS 2.0