Helg!

Fredag!
Hör ni det underbart vackra ordet? Nu kan man pusta ut, andas och känna att man lever innan helsiket börjar på måndag igen. Men faktiskt så har den här veckan (som alla andra veckor) gått supersnabbt, allting rullar på som det ska. Eller vissa saker iallafall,  visst finns det saker som ligger och gror och samlar damm. Som exempelvis filmanalysen från 2an.. He he... Lena påminner varje gång men likförbannat lyckas man lägga allt svenskaarbete i en hög som man inte tittar på allt för ofta eller rent av glömmer bort att den finns. Konstigt att just svenska ska vara det utsatta ämnet. Så är det, något ämne får det vara och av en slump blev det Lenas ämne.

Nu är det iallafall helg och ikväll ska vi fira Linnea som igår fyllde hela 19 ljuvliga år. Ikväll är det även Frikey Friday på Harrys och temat den här gången är Piratutklädsel. Måste säga att jag ser fram emot kvällen, samtidigt som jag önskar att man kunde dela på sig när dagar som den här kommer; då två kompisar har födelsedagskalas samma kväll. Allas vår Bobe fyller nämligen 20 år idag och ska ha ett hejdundrandes kalas i Värmlands storstad, Karlstad. Hade varit superduper roligt att åka dit men som sagt, man kan ju inte dela på sig oavsett hur mycket man hade velat. 

Resten av helgen ska det enbart slappas! Morgondagen bjuder på film hela dagen/kvällen med brudgänget och på söndagen bär det av till grannkommun för att kika in Sifhälla när de ska spela i Tössecupen. Låter som en bra helg i mina öron!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0